Sivut

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Taistelukausi, grillikausi, mitä näitä nyt on…

Taliban julisti tällä viikolla taistelukauden avatuksi. Myönnän odottaneeni hieman jännittynein tunnelmin missä ja millä volyymilla kevätkausi polkaistaan käyntiin. Iskut ovat selkeästi lisääntyneet kevään edetessä, joskin tähän mennessä mm. oma leirimme ei ole kiinnostanut ketään. Onneksi.

Kevätpörriäisten puuhasteluja ei voi kuitenkaan jäädä liiakseen murehtimaan. Tiettyä valppautta on syytä noudattaa, mutta murehtimisen sijaan aion keskittyä nauttimaan auringosta, lämmöstä ja grillin antimista. Varsinkin kun grillijuhlia on alkanut kertyä joka viikonloppuun. 

Tänä viikonloppuna grilli oli kuumana niin monessa paikkaa, että en edes ehtinyt kaikkiin. Ylensyönti tuli toki hoidettua kotiin, joten sen puolesta ei varmasti tarvitse syödä lounaita ainakaan viikkoon.

Ny rillataan!

Lihaa, omnomnom!


Lisukkeiksi kasviksia intilaiseen tyyliin.

Ensimmäinen kierros.

Grillailun lisäksi pääsin myös testaamaan jo toisen saunan Kabulissa – suomalaisromanttisesti Kultarannaksi nimetyn sellaisen. Löylyt maistuivat huurteisen oluen kera ja jälkiruoaksi pöytä notkui niin ikään grilliherkkuja. Kaveriksi vähän salaattia, saaristolaisleipää ja upeita suklaaunelmia, ja elämä tuntuu taistelukaudesta huolimatta melko normaalilta.

Miksei aina voi olla saunavuoro?



2 kommenttia:

  1. Tervehdys Konttiin! Kirjoitin pitkän kommentin, joka katosi esikatsellessa paikkaan x. Lyhyesti refroiden, vau ja hui! Se oli ensireaktio ja seuraavaksi iski valtava kiinnostus siellä elettevää arkea kohtaan. Jään odottamaan jatkotarinoita :)
    terkuin Kaislarannalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Kiitos kommentistasi! :)

      Arkihaasteet tässä maassa ovat tosiaan hieman hasardi-tasolla, joskin työpäivät ja vapaa-aika tuntuu hujahtavan ohi yllättävän reippaasti. Välillä olen onnistunut jopa unohtamaan olevani suljetussa leirissä, betoniaidoista ja piikkilangasta huolimatta. Kait sitä pystyy jotenkin tottumaan vähän “hassumpiikin” elinympäristöihin. :)

      Lisää postauksia tulossa pian!

      Poista